Menü:hir

Bejelentkezés

Termékek

Riasztó csomagok
2 >
Vezetékes riasztók
3 >
Vezeték nélküli riasztók
3 >
Riasztó kiegészítők
14 >
Kábelek, vezetékek
2 >

Top termék

AMC Blade 1W

Kültéri hangfényjelző LED villogóval .
Cikkszám: 4866
12,002 Ft/db
9,450 Ft+ÁFA/db

Tippek riasztóvásárláskor

Az 5 leggyakoribb hiba, amit biztonsági rendszer vásárlásánál elkövetünk!

Rájövünk, hogy szükségünk van valamire, de a nagy hév közepette megfeledkezünk bizonyos megelőző lépésekről, amelyek kihagyásával hosszútávon is kitolhatunk magunkkal. Nézzük meg mi az 5 legfontosabb hiba például biztonságtechnikai rendszer vásárlása előtt!
2018.02.06.
Érdekes hírek, cikkek, írások

Az 5 leggyakoribb hiba, amit biztonsági rendszer vásárlásánál elkövetünk!

Mi is tapasztaljuk, hogy a biztonságtechnikai szolgáltatások iránt  növekszik az érdeklődés. Örömünkre szolgál, hogy egyre többen döntenek a biztonság mellett,  viszont szeretnénk segíteni Önöknek mielőtt biztonságtechnikát vásárolnak! Összegyűjtöttük az 5 leggyakoribb hibát, amit biztonságtechnikai rendszer vásárlásánál elkövethetünk!

5. Nem tájékozódunk kellőképpen

Találomra ráütünk a hasunkra és kitaláljuk, hogy nekünk kell egy biztonsági rendszer. Ez rendben van, de nem gondoljuk át ralaposan, hogy milyen céggel is kivitelezzük mindezt. Legyen szó kamerarendszerről vagy riasztórendszerről, ezeknek a rendszereknek a telepítéséhez bizony sokrétű szakmai tudásra van szükség. Ilyenkor amikre érdemes odafigyelnünk, például, hogy milyen szakmai tapasztalatokkal rendelkezik az adott cég akit megakarunk bízni? Mennyi garanciát vállal? Mik a refernciái? Mióta érhető el a biztonságtechnikai piacon?

4. Megfeledkezünk a jog fontosságáról

Azaz arról, hogy a választott biztonsági rendszerünkre milyen jogi feltételek vonatkoznak. Például kamerarendszer esetén nem árt tisztában lennünk a rögzíthető idővel. (amit felvehet a kameránk) Azt tudta például, hogy olyan területet, ami közterületnek minősül, nem rögzíthet magántulajdonban lévő kamera?  Vagy hallott például arról, hogy amennyiben megfigyelőrendszerrel szereli fel otthonát, be kell jelentenie azt hivatalos úton?

3. Helyszíni felmérés nélkül egyeztetjük a beszerelést

Nagyon fontos, hogy ez a lépés ne maradjon ki, hiszen az előzetes felmérés során készül el a személyre szabott árajánlat. Azért van erre szükség, mert a beszerelőknek mindenképpen látniuk kell, hogy milyen terepen, milyen technikai megoldásokkal kell majd dolgozniuk.

2. Mindent ráhagyunk a megbízott cégre

Természetesen egy megbízható cég, mindent tud a beszerelni kívánt eszközökről, és elvileg azt is, hogy nekünk mi lenne a legjobb. De nem árt, ha nekünk is van némi fogalmunk arról, hogy mire van szükségünk. Ne bólintsunk rá mindenre rögtön, mondván, hogy á, mi úgy sem értünk hozzá. Igyekezzünk felmérni a terepet, megszerezni a megfelelő háttértudást, és ezután egyeztetni, együtt megtalálni a legjobb megoldást, a szakértőkkel együttműködve.

1. Éljük a carpe diem életérzést, és nem gondolunk a holnapra

De minek is kéne gondolni? Hát pl. a gyors technikai fejlődés miatt. Pl. kábelezés esetén, lehet, hogy a betelepíteni kívánt rendszert még éppen kiszolgálja a kisebb sávszélességű UTP kábel, de mondjuk ahhoz, hogy pár év múlva ne kelljen az egész kábelezést kicserélni, nem árt, ha előre gondolkodunk és nagyobb sávszélességű kábelekkel dolgozunk.

Hírlevél

Értesüljön akcióinkról elsőként! Kérjük, adja meg e-mail címét!

Tájékoztatók

Üzemeltető

  • Irodaelektronika Bt.
  • Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-765421
  • Adószám: 21971064-2-43

Kapcsolat

  • E-mail: info@riasztoabc.hu
  • Telefon: +3670-670-7831

Copyright © 2017-2020 webajanlat.hu