Menü:hir

Bejelentkezés

Termékek

Riasztó csomagok
2 >
Vezetékes riasztók
3 >
Vezeték nélküli riasztók
3 >
Riasztó kiegészítők
14 >
Kábelek, vezetékek
2 >

Top termék

AMC Blade 1W

Kültéri hangfényjelző LED villogóval .
Cikkszám: 4866
15,707 Ft/db
12,368 Ft+ÁFA/db

Tippek riasztóvásárláskor

Az 5 leggyakoribb hiba, amit biztonsági rendszer vásárlásánál elkövetünk!

Rájövünk, hogy szükségünk van valamire, de a nagy hév közepette megfeledkezünk bizonyos megelőző lépésekről, amelyek kihagyásával hosszútávon is kitolhatunk magunkkal. Nézzük meg mi az 5 legfontosabb hiba például biztonságtechnikai rendszer vásárlása előtt!
2018.02.06.
Érdekes hírek, cikkek, írások

Az Ajax nemcsak értesít a veszélyről, hanem aktívan be is avatkozhat


Hogyan lehetnek a forgatókönyvek ügyfelei segítségére?

Ütemezésre, valamint a Relay, WallSwitch és a Socket reagálhatnak az élesítésre/hatástalanításra ütemezés szerint, a Button megnyomására, vagy riasztásra.Minden Hub megkapta a forgatókönyves frissítést az OS Malevich 2.8 frissítéssel együtt 2009 december végén. Ezért már minden Ajax rendszer alkalmas a forgatókönyvek konfigurálására.

  

A biztonság automatizálása

Az ügyfél elfelejti hatástalanítani a rendszert, vagy kikapcsolni a részleges értesítést? Állítsa be az élesítést és hatástalanítást ütemezés szerint, hogy elkerülje a felesleges zavarokat és a szükségtelen távfelügyeleti kiszállásokat.Szivárgásvédelmi rendszer

Az Ajax érzékelők a csövek törését, a mosógép vagy a mosogatógép szivárgását az első cseppektől kezdve észlelik. Egy forgatókönyv egy vezérelhető szeleppel együtt automatikusan elzárhatja a vizet, megakadályozva az elázást.

 
Betörők elijesztése már a kapuknál

Az ügyfél szeretne mozgásra vezérelt fényeket és szirénákat a betörők elijesztésére és a szomszédok figyelmének felhívására? Állítsa a kiválasztott vezérelhető eszközöket riasztásra való kapcsolásra.
 

Tűz esetén áramtalanítás

A tűzérzékelők azonnal reagálnak a füstre vagy a hőmérséklet-emelkedésre és a forgatókönyv kevesebb, mint egy másodperc alatt áramtalanítja a helyiséget. Az Ajax az OS Malevich megbízható működésének és a biztonságos Jeweler rádiótechnológián keresztüli parancsátadásnak köszönhetően mindig elvégzi a feladatát.
 

Milyen eszközökre lehet szüksége ügyfeleinek?

Socket - vezeték nélküli intelligens aljzat a 110/230 V-os hálózathoz

 • WallSwitch - vezeték nélküli táprelé. Háztartási gépek be- és kikapcsolására (vasalók, vízforralók stb.), valamint a garázskapuk nyitására szolgál. 110/230 V-os hálózatról üzemel.
   
 • Relay - vezeték nélküli alacsony áramú szárazkontakt relé. Elektromos szelepekkel, elektromos zárakkal és redőnyökkel együtt használható. 7–24 V-os DC megtáplálást igényel.
   
 • Button - vezeték nélküli pánik gomb / távirányító a forgatókönyvekhez. Pánik módban azonnal hívja a távfelügyelet őrjáratát, és figyelmezteti a rendszer minden felhasználóját a veszélyről. Ellenőrzési módban kikapcsolja a lámpákat, és egyetlen kattintással kikapcsolja a háztartási készülékeket.  forrás: https://ajax-riaszto.hu/


Tekintse meg a cikkben szereplő termékeket áruházunkban

AJAX

Button BL

Megnézem

AJAX

Button WH

Megnézem

AJAX

MotionProtect BL

Megnézem

AJAX

Hub BL

Megnézem

Hírlevél

Értesüljön akcióinkról elsőként! Kérjük, adja meg e-mail címét!

Tájékoztatók

Üzemeltető

 • Irodaelektronika Bt.
 • Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-765421
 • Adószám: 21971064-2-43

Kapcsolat

 • E-mail: info@riasztoabc.hu
 • Telefon: +3670-670-7831

Copyright © 2017-2020 webajanlat.hu