Menü:hir

Bejelentkezés

Termékek

Riasztó csomagok
2 >
Vezetékes riasztók
3 >
Vezeték nélküli riasztók
3 >
Riasztó kiegészítők
14 >
Kábelek, vezetékek
2 >

Top termék

AMC Blade 1W

Kültéri hangfényjelző LED villogóval .
Cikkszám: 4866
12,002 Ft/db
9,450 Ft+ÁFA/db

Tippek riasztóvásárláskor

Az 5 leggyakoribb hiba, amit biztonsági rendszer vásárlásánál elkövetünk!

Rájövünk, hogy szükségünk van valamire, de a nagy hév közepette megfeledkezünk bizonyos megelőző lépésekről, amelyek kihagyásával hosszútávon is kitolhatunk magunkkal. Nézzük meg mi az 5 legfontosabb hiba például biztonságtechnikai rendszer vásárlása előtt!
2018.02.06.
Érdekes hírek, cikkek, írások

Az INIM rádiós rendszere - SOL

 

A SOL az INIM gyár legújabb és legmodernebb fejlesztése. A három központ típusának, -S, -G és -P közös pontja a gyors telepíthetőség és egyszerű beállítás. Lényegében egy 30 rádiós érzékelőig bővíthető, 5 területre osztható, beépített kulcs/kártya olvasós, szirénás, előlapba tervezett kezelőegységes (csak a G – LCD és a P – érintőképernyős változatoknál) akkumulátoros és modulárisan bővíthető riasztórendszer családról van szó. Aki már találkozott INIM-mel, az tudja, hogy nem csak azt kapja, amire készült! Ez a SOL esetében sincs másként, használható kisebb beléptetőnek, épület-okosításhoz, kimenetek vezérléséhez, a fantáziára van bízva! Kezelhető a jelenleg ismert összes formában, kezelőegységről, kulcs/kártyáról, telefonról, internetről, alkalmazásból vagy távadóval is. Kommunikálhat szintén az összes ismert formában és formátumban. A SOL-S egy letisztult, egyszerű központ, beépített proxy által biztosít azonnali kezelési lehetőséget.

 

A SOL-G ennél már több, az ARIA_HG kezelőegység tudása is beépítésre került az előlapra, ahol például, a pixelenként szerkeszthető grafikákkal egyszerűen adhat meg funkciókat, esetleg a termosztátot felhasználhatja hőmérséklet függő vezérlésekhez. A harmadik, SOL-P változatban ezeken túlmenően az előlapra egy 4,3”-os érintőképernyő kapott helyet, így a sok színes grafikákkal teljesen kiszerkesztett ábrák és felületek tehetik komfortosabbá a tulajdonos életét.

Az egyszerű programozásához jószerivel csak az okos telefonra/tabletre feltelepített InimTech Security program kell, amivel a regisztrált telepítő a termékek QR kódjai segítségével pillanatok alatt elvégezhet minden tanítást és beállítást. A programozás soros porton már a múlté, ezért használható hozzá IP alappal (WIFI-vel is!) a laptop vagy egy PC is a hozzá illő SOL-STUDIO programmal.

Mivel rádiós rendszer, a kettő vezetékes eszközökhöz használható terminálja mellett (ezek lehetnek bemenetek – mindenféle ismert ellenállás lezárásokkal vagy kimenetek is) az INIM gyár teljes vezeték nélküli rádiós Air2 termékpalettáját támogatja. Az Air2 rendszerhez használható eszközök mindegyike a legmodernebb rádiótechnikai fejlesztésekkel rendelkezik, mind az energiafelhasználás, mind a szolgáltatások terén. A két irányú kommunikáció 868 MHz-en történik. Speciális kódolás technikával több csatornán is képes kommunikálni; a nagyon alacsony fogyasztású processzorok alkalmazása és az átlag három-öt éves elem élettartam, amit nem speciális elemek, hanem könnyen beszerezhető alkáli elemek biztosítanak. A legjobb lefedettség érdekében vezetékes buszon további Air2-BS200 rádiós modullal kiegészíthető. A vezeték nélküli termékpaletta eszközei az MC200, MC300 nyitás érzékelők, az XIR, XDT, DT beltéri vagy ODI, OTT, UT kültéri érzékelők, az FD füst érzékelő, a KF, ERGO, PEBBLE távadók, a HEDERA kültéri hang- és fényjelző vagy az ARIA kezelőegység. Az ARIA kezelőegységből és a HEDERA szirénából 8-8 tanítható egy SOL rendszerhez.

forrás:www.securifocus.com

Hírlevél

Értesüljön akcióinkról elsőként! Kérjük, adja meg e-mail címét!

Tájékoztatók

Üzemeltető

  • Irodaelektronika Bt.
  • Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-765421
  • Adószám: 21971064-2-43

Kapcsolat

  • E-mail: info@riasztoabc.hu
  • Telefon: +3670-670-7831

Copyright © 2017-2020 webajanlat.hu