Menü:hir

Bejelentkezés

Termékek

Riasztó csomagok
2 >
Vezetékes riasztók
3 >
Vezeték nélküli riasztók
3 >
Riasztó kiegészítők
14 >
Riasztó eszközök
4 >
Kábelek, vezetékek
2 >

Top termék

JABLOTRON 100 JA-VV1 KIT

1db JA-100KR, 32 zónás vezeték nélküli központ 1db JABLOTRON JA-150E vezeték nélküli kezelőegységgel 1db JABLOTRON JA-160PC (90), fényképes PIR mozgásérzékelővel Ingyenes telefonos applikációval!  MABISZ 5 év garanciával! 
Cikkszám: 9680
160,166 Ft/db
126,115 Ft+ÁFA/db

Tippek riasztóvásárláskor

Az 5 leggyakoribb hiba, amit biztonsági rendszer vásárlásánál elkövetünk!

Rájövünk, hogy szükségünk van valamire, de a nagy hév közepette megfeledkezünk bizonyos megelőző lépésekről, amelyek kihagyásával hosszútávon is kitolhatunk magunkkal. Nézzük meg mi az 5 legfontosabb hiba például biztonságtechnikai rendszer vásárlása előtt!
2018.02.06.
Érdekes hírek, cikkek, írások

Díjat nyert 2019-ben a Texecom cloud!


Bármilyen, internethez csatlakoztatott eszközön elérhető a Texecom Cloud, amely lehetővé teszi a telepítők számára, hogy egyszerre több riasztórendszert kezeljenek egyetlen felületről. Ez segít pénzt megtakarítani és növelni a bevételeket azáltal, hogy hatékonyabbak és hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleik számára.

A rendszer programozása egyszerű, gyors és könnyen elérhető, sőt lehetőség van egyéni programozási sablonok létrehozására a korábbi telepítésekből vagy az importált Wintex profilokból. Ez csökkenti a szükséges programozási lépések számát, garantálja a következetességet az egyes helyek között, és kiküszöböli a programozási hibákat.

 

 

A Texecom Cloud egyik legfontosabb tulajdonsága a távoli karbantartásés ellenőrzés. Ez segíti a szakemberek de egyúttal az ügyfelek életét is, hiszen lecsökken a személyes kiszállások száma, nem kell minden esetben személyesen kimenni, és helyben elvégezni a karbantartást, diagnosztikát, vagy bármit, amire épp szükség van. A távoli elérés lehetőségével rugalmasan lehet kezelni ezeket a helyzeteket.

"Nagyon örülünk, hogy elnyertük ezt a díjat" - kommentálja Clym Brown, a Texecom marketing igazgatója. „A cég jelentős összegeket fektetett be a kutatásba és fejlesztésbe a legjobb, legrelevánsabb technológiák fejlesztése érdekében, amelyek segítenek a szakembereknek, telepítőknek, partnereknek, alkalmazkodni a digitális biztonság forradalmához. A Texecom Cloud, valamint a TexecomPro App és a Texecom Connect  létrejöttének célja, hogy segítsük partnereinket bevételeik növelésében és elégedetté tegyük ügyfélkörüket.

 

Tekintse meg a cikkben szereplő termékeket áruházunkban

Texecom

Premier Elite IR

Megnézem

Texecom

Premier Odyssey X3 Cover (White/Green)WDB-0008

Megnézem

Texecom

Premier Elite SMK Diamond Black

Megnézem

Texecom

Premier Elite 640 F

Megnézem

Hírlevél

Értesüljön akcióinkról elsőként! Kérjük, adja meg e-mail címét!

Tájékoztatók

Üzemeltető

  • Irodaelektronika Bt.
  • Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-765421
  • Adószám: 21971064-2-43

Kapcsolat

  • E-mail: info@riasztoabc.hu
  • Telefon: +3670-670-7831

Copyright © 2017-2020 webajanlat.hu