Menü:hir

Bejelentkezés

Termékek

Riasztó csomagok
2 >
Vezetékes riasztók
3 >
Vezeték nélküli riasztók
3 >
Riasztó kiegészítők
14 >
Riasztó eszközök
4 >
Kábelek, vezetékek
2 >

Top termék

DSC PC1404+PC1404RKZ+doboz

PC1404 Központ PC1404RKZ billentyűzettel, fémdobozzal
Cikkszám: 215
26,815 Ft/db
21,114 Ft+ÁFA/db

Tippek riasztóvásárláskor

Az 5 leggyakoribb hiba, amit biztonsági rendszer vásárlásánál elkövetünk!

Rájövünk, hogy szükségünk van valamire, de a nagy hév közepette megfeledkezünk bizonyos megelőző lépésekről, amelyek kihagyásával hosszútávon is kitolhatunk magunkkal. Nézzük meg mi az 5 legfontosabb hiba például biztonságtechnikai rendszer vásárlása előtt!
2018.02.06.
Érdekes hírek, cikkek, írások

Hamarosan frissül a ConnectAlarm applikáció!

 

A PowerSeries Neo központok felhasználói alkalmazása, a ConnectAlarm mobil applikáció jelenleg egy lépcsős hitelesítést használ bejelentkezéskor, amelyhez mindössze egy 4 jegyű PIN kódra van szükség.

Annak érdekében, hogy minél biztonságosabbá tegye felhasználói számára az applikáció használatát, a gyártó bevezeti a 2 lépcsős hitelesítést. Ez a változás az új és már korábban regisztrált felhasználókat is érinti, így pár módosítást szükséges elvégezni a korábban telepített panelek esetében.

A frissítést érdemes már most elvégezni, azonban a 2 lépcsős hitelesítés akkor válik aktívvá, amikor a központi szerveren a gyártó aktivizálja azt!

A következőkben végig haladunk a végfelhasználók által elvégezni szükséges lépéseken Android felületen (iOS rendszeren minimális eltérés tapasztalható):

 

 

 

 

 

Ha ezeket a lépéseket elvégezzük és bekapcsoljuk az "Emlékezz rám!" funkciót, az applikáció használatához továbbra is csupán a 4 jegyű PIN kódra lesz szükség, hiszen a változtatások egyszeri elvégzésével a második biztonsági fal felépül, így nem lesz szükséges minden használatkor ennek megismétlésére.

A regisztrált, úgynevezett fő felhasználó természetesen további felhasználóknak is adhat hozzáférést a panelhez, de fontos, hogy csak olyanok számára lehet meghívót küldeni, akik már korábban szintén regisztráltak a rendszerbe!

Az applikáció frissítésével a régebbi PowerSeries Neo kommunikátorokat (v4.11 és v4.12) is támogatottá válnak, így a NeoGo applikációról ConnectAlarmra váltás is lehetségessé válik!

 

Hírlevél

Értesüljön akcióinkról elsőként! Kérjük, adja meg e-mail címét!

Tájékoztatók

Üzemeltető

  • Irodaelektronika Bt.
  • Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-765421
  • Adószám: 21971064-2-43

Kapcsolat

  • E-mail: info@riasztoabc.hu
  • Telefon: +3670-670-7831

Copyright © 2017-2018 webajanlat.hu

x
x