Menü:hir

Bejelentkezés

Termékek

Riasztó csomagok
2 >
Vezetékes riasztók
3 >
Vezeték nélküli riasztók
3 >
Riasztó kiegészítők
14 >
Riasztó eszközök
4 >
Kábelek, vezetékek
2 >

Top termék

DSC PC1404+PC1404RKZ+doboz

PC1404 Központ PC1404RKZ billentyűzettel, fémdobozzal
Cikkszám: 215
26,815 Ft/db
21,114 Ft+ÁFA/db

Tippek riasztóvásárláskor

Az 5 leggyakoribb hiba, amit biztonsági rendszer vásárlásánál elkövetünk!

Rájövünk, hogy szükségünk van valamire, de a nagy hév közepette megfeledkezünk bizonyos megelőző lépésekről, amelyek kihagyásával hosszútávon is kitolhatunk magunkkal. Nézzük meg mi az 5 legfontosabb hiba például biztonságtechnikai rendszer vásárlása előtt!
2018.02.06.
Érdekes hírek, cikkek, írások

INIM - Bűvös mágia?

 

Egy ingyenes, áruházból letölthető mobil alkalmazás. Egy „varázsütésre” minden termék megjeleníthető 3D formában egy táblagép vagy egy mobiltelefon kijelzőjén, dönthető, mozgatható, forgatható és elhelyezhető formában adja vissza a kamerája a látványt!

 

 

A lényege az, hogy adott egy háromdimenziós QR kód, ami szintén nem is olyan szokványos dolog ma még, mint sok minden más újdonság. Ezt a QR kódot látva a mobil eszközünk kamerájával, rávetíti a képernyőn a kiválasztott vagyonvédelmi, tűzjelző rendszeri vagy vészvilágítási terméket, amit éppen kiválasztottunk. Briliáns megoldás, hogy maga a 3D QR kód fotózható, sokszorosítható, fénymásolható, akkor is működik. Ha felhelyezünk, egy ilyen matricát vagy képet a feltételezett kezelőegység helyére, akkor a kamerán keresztül az összes kezelőegység fajtát odavetíthetjük, forgathatjuk, dönthetjük, több féle nézőszögből megtekinthető az eszköz és a „na, ez kell” elhangzása után, már készülhet is a fotó róla! A fotót hozzácsatolhatjuk az ajánlathoz is! Ha homlokzatra helyezünk egy ilyen QR kódot, akkor a szirénát is odavetíthetjük és a látványa alapján lehet dönteni, hogy jó lesz-e ott vagy át kellene helyezni máshová, ahol a vagyonvédelmi értéke mellett az esztétikai értéke is magasabb lehet. Ha valamilyen oknál fogva a QR kódot nem lehet pontosan oda elhelyezni, ahová az eszközt felszerelnénk, akkor sincs baj, hiszen az újunkkal könnyen elcsúsztatható bármely irányba, a feltételezett felszerelés pontos helyére. Minden termék háromdimenziós képe pontosan 1:1 arányú, tehát nem éri az embert meglepetés szereléskor, hogy valami nem férne oda, mint ahogy láttuk. A kamera közelítésekor, távolításakor is megtartja az arányokat.

Az INIMAGIC kiválóan alkalmazható látványtervek készítéséhez, műemlék védelemi szempontok pontosításához, lakberendezővel való egyeztetésekhez vagy belsőépítészeti kérdések tisztázásához is! Az ingyenes alkalmazás segítségével könnyen elkészíthető lesz az árajánlat és esztétikusabb, ha személyesebbé tehető az ajánlat.

 

Tekintse meg a cikkben szereplő termékeket áruházunkban

Inim

IMT-LXDLINEOSLI

Megnézem

Inim

IMB-IVY-F

Megnézem

Inim

IMB-SL-515

Megnézem

Inim

IMB-XDT200W

Megnézem

Hírlevél

Értesüljön akcióinkról elsőként! Kérjük, adja meg e-mail címét!

Tájékoztatók

Üzemeltető

  • Irodaelektronika Bt.
  • Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-765421
  • Adószám: 21971064-2-43

Kapcsolat

  • E-mail: info@riasztoabc.hu
  • Telefon: +3670-670-7831

Copyright © 2017-2018 webajanlat.hu

x
x