Menü:hir

Bejelentkezés

Termékek

Riasztó csomagok
2 >
Vezetékes riasztók
3 >
Vezeték nélküli riasztók
3 >
Riasztó kiegészítők
14 >
Kábelek, vezetékek
2 >

Top termék

AMC Blade 1W

Kültéri hangfényjelző LED villogóval .
Cikkszám: 4866
14,136 Ft/db
11,131 Ft+ÁFA/db

Tippek riasztóvásárláskor

Az 5 leggyakoribb hiba, amit biztonsági rendszer vásárlásánál elkövetünk!

Rájövünk, hogy szükségünk van valamire, de a nagy hév közepette megfeledkezünk bizonyos megelőző lépésekről, amelyek kihagyásával hosszútávon is kitolhatunk magunkkal. Nézzük meg mi az 5 legfontosabb hiba például biztonságtechnikai rendszer vásárlása előtt!
2018.02.06.
Érdekes hírek, cikkek, írások

Végtelenül okos riasztó

 

A Hub 2 riasztja Önt betörés, tűz és árvíz esetén. Az elődjével ellentétben a riasztási értesítések mellett, animált képsorozatot is képes küldeni a MotionCam mozgásérzékelők segítségével. A Wings rádió protokollnak, a beépített akkumulátornak és a két SIM kártyafoglalatnak köszönhetően a Hub 2 független az őrzött terület infrastruktúrájától. Folyamatosan őrzi a családot, az értékeket és az ingatlant, akkor is, ha megszűnik az áram vagy az internet szolgáltatás.

 

Biztonság minden szinten

 


A Hub 2 egy felügyeleti eszköz a biztonságos otthonok, irodák és üzletek számára. A Hub 2 akár 100 Ajax érzékelőt és eszközt képes kezelni akár 2000 méteres távolságból is. A ReX range extenderrel, akár 16 km2-re növelhető a Hub 2 lefedettségi területe.

 

Mindig kapcsolatban

Az új Hub 2 három csatornán keresztül kommunikál a felhasználóval és a távfelügyeleti szolgáltatókkal. A Hub 2 Ethernet csatlakozóval és a két SIM kártyafoglalattal van felszerelve, így lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy két különböző GSM szolgáltató kiválasztásával javítsák a kommunikáció stabilitását. A kommunikációs csatornák közötti azonnali váltásnak köszönhetően a Hub 2 garantáltan képes az animált képeket és a riasztásokat továbbítani instabil internet kapcsolat esetén is.

 

 

Soha nem hagyja abba a tanulást

Az Ajax Hub 2 szolgáltatásai folyamatosan bővülnek az OS Malevich operációs rendszer gyakori frissítéseivel. A Hub 2 jövőbeni fejlesztésének biztosítása érdekében megnövelt ROM, RAM és processzor teljesítménnyel rendelkezik.

 

 

www.securifocus.com

Hírlevél

Értesüljön akcióinkról elsőként! Kérjük, adja meg e-mail címét!

Tájékoztatók

Üzemeltető

  • Irodaelektronika Bt.
  • Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-765421
  • Adószám: 21971064-2-43

Kapcsolat

  • E-mail: info@riasztoabc.hu
  • Telefon: +3670-670-7831

Copyright © 2017-2020 webajanlat.hu