Menü:ismerteto

Bejelentkezés

Termékek

Riasztó csomagok
2 >
Vezetékes riasztók
3 >
Vezeték nélküli riasztók
3 >
Riasztó kiegészítők
14 >
Kábelek, vezetékek
2 >

Top termék

JABLOTRON 100 JA-VV1 KIT

1db JA-100KR, 32 zónás vezeték nélküli központ 1db JABLOTRON JA-150E vezeték nélküli kezelőegységgel 1db JABLOTRON JA-160PC (90), fényképes PIR mozgásérzékelővel Ingyenes telefonos applikációval!  MABISZ 5 év garanciával! 
Cikkszám: 9680
160,166 Ft/db
126,115 Ft+ÁFA/db

Tippek riasztóvásárláskor

Az 5 leggyakoribb hiba, amit biztonsági rendszer vásárlásánál elkövetünk!

Rájövünk, hogy szükségünk van valamire, de a nagy hév közepette megfeledkezünk bizonyos megelőző lépésekről, amelyek kihagyásával hosszútávon is kitolhatunk magunkkal. Nézzük meg mi az 5 legfontosabb hiba például biztonságtechnikai rendszer vásárlása előtt!
2018.02.06.
Érdekes hírek, cikkek, írások

Üzletek és irodák védelme

Az üzletek biztonságánál az elsődleges szempont, az értékek védelme. Így a riasztórendszerünkhöz a mozgásérzékelők és a nyitásérzékelők mellett, füstérzékelőket is alkalmazhatunk. A nagyobb értékeknél, ha széfet vagy páncélszekrényt használunk, akkor megfelelő érzékelőkkel, ezeket  is beintegrálhatjuk a rendszerbe.

Betörés esetén nagyon fontos a kommunikáció. Ez történhet a távfelügyelet felé, mobiltelefonra applikációval, és mobiltelefonra, hívással vagy SMS értesítéssel. Távolról a rendszer akár GPRS-en vagy LAN-on keresztül is ellenőrizhető. Az AMC rendszerek ingyenes applikációja megmutatja a riasztórendszerünknek a státuszát, hogy aktív vagy hatástalanított állapotban van-e, és természetesen azt is, ha a helyiségekben tartózkodik valaki. Természetesen távolról a rendszer ki-és bekapcsolható. Olyan rendszerről van szó, amely magas biztonságú, felhőalapú kommunikációt tesz lehetővé, így illetéktelen nem tud hozzáférni a rendszerünkhöz.
Érdemes tudni, hogy a riasztórendszerek akár beléptetőrendszerként is működhetnek, így az épületben a be-és kijárásokat hatékonyan lehet kontrollálni. A beléptetésnél az is megoldható, hogy akár az applikáción keresztül a helyiségek mágneszárát is vezéreljük, így beengedhetünk bárkit az adott területre.

Hírlevél

Értesüljön akcióinkról elsőként! Kérjük, adja meg e-mail címét!

Tájékoztatók

Üzemeltető

  • Irodaelektronika Bt.
  • Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-765421
  • Adószám: 21971064-2-43

Kapcsolat

  • E-mail: info@riasztoabc.hu
  • Telefon: +3670-670-7831

Copyright © 2017-2020 webajanlat.hu