Menü:termek

Bejelentkezés

Termékek

Kommunikátorok
4 v
- GSM kommunikátorok
- LAN kommunikátorok
- Vonalas kommunikátorok
- Kiegészítők

Top termék

AMC Blade 1W

Kültéri hangfényjelző LED villogóval .
Cikkszám: 4866
12,002 Ft/db
9,450 Ft+ÁFA/db

Tippek riasztóvásárláskor

Az 5 leggyakoribb hiba, amit biztonsági rendszer vásárlásánál elkövetünk!

Rájövünk, hogy szükségünk van valamire, de a nagy hév közepette megfeledkezünk bizonyos megelőző lépésekről, amelyek kihagyásával hosszútávon is kitolhatunk magunkkal. Nézzük meg mi az 5 legfontosabb hiba például biztonságtechnikai rendszer vásárlása előtt!
2018.02.06.
Mobilcontrol MobilGate-7a
GSM kapunyitó 8 hívószámra. Külső mágneses antenna, relés kimenet, váltóármú táplálás
Ára:
Kifutott termék!
Érdeklődjön a helyettesítésről!
Cikkszám: 21219
db
Bekerült a kosárba!
Cég megnevezése:
Seasoft Kft.
Cím:
6726. Szeged, Csalogány u. 15.
Telefonszám:
(+36) 62 406 405, (+36) 30 255 7688
E-mail:
lesliep@mobilcontrol.hu
Honlap:
www.seasoft.hu www.mobilcontrol.hu
Kapcsolattartó:
Pásztor László
Telefonszáma:
30/955-7688

Részletes leírás

A MobilGate-7 GSM kapunyitó távjelzésre és távműködtetésre kifejlesztett olcsó GSM kapunyitó modul, amely 1 db kisáramú relés kimenettel rendelkezik. A felhasználó a relés kimenetet rácsengetéssel, hívással tudja aktiválni. A hívószám felismerésen alapuló kapunyitó az előre beállított időre a relét behúzva tartja. A GSM kapuvezérlő 8 mobilszámot ismerhet fel.. A relé záró érintkezői kerültek kivezetésre. A GSM távnyitó működhet monostabil állapotban (rácsengetés –> behúzás adott időre) vagy bistabil üzemmódban (ekkor rácsenget –> és behúzva marad egészen a következő rácsengetésig). A felismerendő telefonszámokat, egyéb adatokat a GSM kapunyitó a SIM kártyán tárolja, mely üzembehelyezéskor pl. saját mobiltelefonnal 1-2 perc alatt felprogramozható. A felprogramozása lehetséges helyben a SIM kártyára történő közvetlen felprogramozással, de távolról is programozható SMS-ben vagy egy mobiltelefon billentyűzetéről egy-egy hangkapcsolat alatt.

A MobilGate-7 kapunyitó időzítése 1-9999 mp (max 2.5 óra) időtartamra lehetséges, vagy bistabil üzemmódjában tetszőleges időre behúzatva tartható. Monostabil üzemmódban rácsengetés hatására a relé azonnal meghúz, és bontja a vonalat, melyet a hívó fél a hívás "kinyomásaként" fog hallani. Bistabil üzemmódban a rácsengetés hatására a relé harmadik kicsengésre bekapcsol, és a modul is ekkor bontja a vonalat. Az újabb rácsengetés hatására a relé már az első kicsengés után kikapcsol, és a modul bontja a vonalat, azaz 1 csengés után "kinyomja". A relé kimenetei egyáramkörösek nyitó- (NC) és záró- (NO) érintkezőkkel.

A kapunyitó tetején egy nyomógomb található, mely egyszeri, rövid megnyomása egy ráhívással egyenértékű, így a felprogramozásnak megfelelően kinyitja a kaput. A nyomógomb 10 mp-nél hosszabb megnyomása esetén a modul az 1-es (mester) telefonszámra SMS-ben elküldi a SIM kártyára elmentett telefonszámokat.

A MobilGate-7 GSM kapunyitó kétféle dobozolt kivitelben készül. A MobilGate-7 beépített bot antennával, a MobilGate-7a csavaros antenna csatlakozással és külső mágnestalpas antennával rendelkezik, de nagyobb nyereségű antenna is csatlakoztatható hozzá. A panelen a piros sorkapcsokra a 12-24V közötti váltakozó feszültség (transzformátorról) kötendő, a sárga sorkap a kisáramú relé NO/COM pontja, melyek a kapunyitó elektronikát (rendszerint a belső nyitó nyomógombbal párhuzamosan kötve) vezérli. A váltófeszültségű táplálhatóság miatt a GSM távirányító szinte bármely kapunyitó elektronikához külön tápegység nélkül is illeszthető.

Hírlevél

Értesüljön akcióinkról elsőként! Kérjük, adja meg e-mail címét!

Tájékoztatók

Üzemeltető

  • Irodaelektronika Bt.
  • Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-765421
  • Adószám: 21971064-2-43

Kapcsolat

  • E-mail: info@riasztoabc.hu
  • Telefon: +3670-670-7831

Copyright © 2017-2020 webajanlat.hu