Menü:termek

Bejelentkezés

Termékek

Kommunikátorok
4 v
- GSM kommunikátorok
- LAN kommunikátorok
- Vonalas kommunikátorok
- Kiegészítők

Top termék

JABLOTRON 100 JA-VV1 KIT

1db JA-100KR, 32 zónás vezeték nélküli központ 1db JABLOTRON JA-150E vezeték nélküli kezelőegységgel 1db JABLOTRON JA-160PC (90), fényképes PIR mozgásérzékelővel Ingyenes telefonos applikációval!  MABISZ 5 év garanciával! 
Cikkszám: 9680
160,166 Ft/db
126,115 Ft+ÁFA/db

Tippek riasztóvásárláskor

Az 5 leggyakoribb hiba, amit biztonsági rendszer vásárlásánál elkövetünk!

Rájövünk, hogy szükségünk van valamire, de a nagy hév közepette megfeledkezünk bizonyos megelőző lépésekről, amelyek kihagyásával hosszútávon is kitolhatunk magunkkal. Nézzük meg mi az 5 legfontosabb hiba például biztonságtechnikai rendszer vásárlása előtt!
2018.02.06.
Mobilcontrol MobilSurge-L
3+2 szintű ethernet/PoE túlfesz. levezető modul 4x2 érpárra
15.950 Ft/db
(12.559 Ft+Áfa/db)
Cikkszám: 17156
db
Bekerült a kosárba!
Cég megnevezése:
Seasoft Kft.
Cím:
6726. Szeged, Csalogány u. 15.
Telefonszám:
(+36) 62 406 405, (+36) 30 255 7688
E-mail:
lesliep@mobilcontrol.hu
Honlap:
www.seasoft.hu www.mobilcontrol.hu
Kapcsolattartó:
Pásztor László
Telefonszáma:
30/955-7688

Részletes leírás

Ethetnet hálózatokra, kamera rendszerekhez és más PoE hálózati eszközök védelmére

4 különböző szintű védelemmel, főként a másodlagos kisülések és hálózati zavarok ellen

Gyors reakcióidővel, igen rövid megszólalási idővel a különféle hálózati zavarok ellen

Teljes (8 eres) RJ45-ös csatlakozással és földelő vezetékkel

Öntapadós aljzattal, bárhova felragasztható, bedobozolt kivitel

ESD / EMP védelemmel

Védelem max. 4kV / 500A -ig (8/20usec szerint)

Kis kapacitású, így kis csillapítású modul 10Base-T 10/100 ethernetre

Beltéren önállóan, kültérre csak víz- és para ellen védetten szerelhető

Hosszú élettartam, olcsó ár

A MobilSurge-L az ethernet hálózatokban a hálózati eredetű zavarok és tranziens túlfeszültségek elleni védelemre, illetve a villámlásokat kísérő extrém túlfeszültségek elnyelésére és levezetésére fejlesztett modul. A röviden csak "villámvédő modul"-nak hívott praktikus védelmi eszköz nagyon rövid ideig tartó igan nagy feszültségű és áram tranzienseket tud elnyelni és levezetni, ezúton megvédve az ethernet hálózatra, közvetlenül a modul után telepített eszközt vagy eszközöket. A modult a megvédendő eszköz elé kell kötni azzal sorosan, és a modul földelő vezetékét a védendő eszközzel, vagy egy speciálisan földelésre kialakított pontra kell rácsatlakoztatni biztos kötéssel.

A MobilSurge-L ethernet túlfeszültségvédő modul galvanikusan kimenete és bemenete között 0.6 Ohm ellenállás van, így az ethernet hálózaton a galvanikusan nem leválasztott eszközök kb. azonos potenciálon vannak. Részben ezért, részben pedig a hatékonyabb védelem érdekében a modul többlépcsős védelemmel rendelkezik. A gázpatronos, az alacsony kapacitású varisztoros, és a szupresszor diódás védelme együttesen egy hatékony, 3+2 szintű védelmet ad mind a hálóztati zavarok, mindpedig a villámlások okozta másodlagos hatások ellen. A modul mind a 8 vezetéke védett. Ebből a 2 adat érpár és a 2 másik érpár a PoE lehetőségének megtartása miatt más-más szinten védettek. A modul tetszőleges 2-2 ere között max. 20usec ideig ellenáll max. 4kV-os tranzienseknek, és 8usec időtartamnál rövidebb időre kialakuló, akár 500A-es áramok sem teszik tönkre, megvédve ezáltal a modul mögött lévő eszközt.

A MobilSurge-L ethernet villámvédő modul élettartama a modult addig ért hatások függvényében fog alakulni, mivel minden egyes nagyobb energia-sokk csökkenti annak hátralévő élettartamát. Az ethernet hálózatra illeszkedve - hasonlóan az összes többi elektronikai készülékhez és berendezéshez - az igen ritka, és direkt villámcsapás esetére nem nyújt védelmet, mert az ott létrejöző hatalmas energiák ellen semmiféle elektronikus védelem nem létezik. Ekkor a hálózatra felfűzött összes eszköz a villámvédő modullal együtt tönkremegy. Viszonylag ritkán, de elképzelhető olyan közeli villámlás kialakulása is, melynek extrém erős és hosszantartó másodlagos hatása lesz Ennek következtében a modul esetleg sérülhet. Ilyenkor az ethernet vonalon a mögötte lévő készülékeket ugyan megvédheti, de az ethernet hálózat a modul cseréjéig nem fog üzemelni. A leggyakrabban és a legnagyobb valószínűséggel kialakuló, viszonylag távolabbi villámok nem extrém nagy és nem túl hosszú tranzienseket okoznak, melyek ellen a modul hosszú élettartammal, és nagy valószínűséggel nyújt hathatós védelmet az ethernet hálózat számára, hosszabb távon megkímélve azokat a tönkremeneteltől.

Hírlevél

Értesüljön akcióinkról elsőként! Kérjük, adja meg e-mail címét!

Tájékoztatók

Üzemeltető

  • Irodaelektronika Bt.
  • Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-765421
  • Adószám: 21971064-2-43

Kapcsolat

  • E-mail: info@riasztoabc.hu
  • Telefon: +3670-670-7831

Copyright © 2017-2020 webajanlat.hu