Menü:termek

Bejelentkezés

Termékek

Kommunikátorok
4 v
- GSM kommunikátorok
- LAN kommunikátorok
- Vonalas kommunikátorok
- Kiegészítők

Top termék

AMC Blade 1W

Kültéri hangfényjelző LED villogóval .
Cikkszám: 4866
14,136 Ft/db
11,131 Ft+ÁFA/db

Tippek riasztóvásárláskor

Az 5 leggyakoribb hiba, amit biztonsági rendszer vásárlásánál elkövetünk!

Rájövünk, hogy szükségünk van valamire, de a nagy hév közepette megfeledkezünk bizonyos megelőző lépésekről, amelyek kihagyásával hosszútávon is kitolhatunk magunkkal. Nézzük meg mi az 5 legfontosabb hiba például biztonságtechnikai rendszer vásárlása előtt!
2018.02.06.
Mobilcontrol MobilSurge-XL
Napelemes inverterek Ethernet port védelmére, dupla túlfesz. és villámvédő, 3-as védelemmel
15.175 Ft/db
(11.949 Ft+Áfa/db)
Cikkszám: 17158
db
Bekerült a kosárba!
Cég megnevezése:
Seasoft Kft.
Cím:
6726. Szeged, Csalogány u. 15.
Telefonszám:
(+36) 62 406 405, (+36) 30 255 7688
E-mail:
lesliep@mobilcontrol.hu
Honlap:
www.seasoft.hu www.mobilcontrol.hu
Kapcsolattartó:
Pásztor László
Telefonszáma:
30/955-7688

Részletes leírás

Ethetnet hálózatokra, solar inverterek ethernet hálózatának védelmére

4 különböző szintű védelemmel, főként a másodlagos kisülések és hálózati zavarok ellen

Gyors reakcióidővel, igen rövid megszólalási idővel a különféle hálózati zavarok ellen

Dupla modul, az ethernet interface bemeneő és elmenő ágára

4+4 ér védelme RJ45-ös csatlakozással és földelő vezetékkel

Öntapadós aljzattal, bárhova felragasztható, bedobozolt kivitel ESD / EMP védelemmel

Védelem max. 4kV / 500A -ig (8/20usec szerint)

Kis kapacitású, így kis csillapítású modul 10Base-T 10/100 ethernet hálózatra

Beltéren önállóan, kültérre csak víz- és para ellen védetten szerelhető

Hosszú élettartam, olcsó ár

A MobilSurge-xL a solar inverterek ethernet hálózatára fejlesztett, a hálózati eredetű zavarok és tranziens túlfeszültségek elleni védelemre, illetve a villámlásokat kísérő extrém túlfeszültségek elnyelésére és levezetésére. A röviden csak "villámvédő modul"-nak hívott praktikus védelmi eszköz nagyon rövid ideig tartó igan nagy feszültségű és áram tranzienseket tud elnyelni és levezetni, ezúton megvédve az ethernet hálózatra, közvetlenül a modul előtt és után telepített eszközt vagy eszközöket. Az inverterek kommunikációs (ethernet) oldali védelmére kifejlesztett háromlépcsős modul minden érre külön gázpatronos, varisztoros és szupresszor diódás körökkel ad hatékony védelemet az inverterek számára a nagy energiájú túlfeszültség csúcsok levezetésére, megvédve ezzel az inverterek kommunikációs moduljait. Hatékonyan alkalmazható a népszerű inverterek kommunikációs moduljai és halózatai védelmére SMA, Fronius, Solaredge, Elmark, Huawei, Solar Power és Growatt rendszerek esetében is.

A MobilSurge-xL ethernet túlfeszültségvédő modul galvanikusan kimenete és bemenete között 0.1 Ohm ellenállás van, így az ethernet hálózaton a galvanikusan nem leválasztott eszközök kb. azonos potenciálon vannak. Részben ezért, részben pedig a hatékonyabb védelem érdekében a modul többlépcsős védelemmel rendelkezik. A gázpatronos, az alacsony kapacitású varisztoros, és a szupresszor diódás védelme együttesen egy hatékony, 4 szintű védelmet ad mind a hálóztati zavarok, mindpedig a villámlások okozta másodlagos hatások ellen. A modul négy adatvezetéke védett. A modul tetszőleges 2-2 ere között max. 20usec ideig ellenáll max. 4kV-os tranzienseknek, és 8usec időtartamnál rövidebb időre kialakuló, akár 500A-es áramok sem teszik tönkre, megvédve ezáltal a modul mögött lévő eszközt.

A MobilSurge-xL ethernet villámvédő modul élettartama a modult addig ért hatások függvényében fog alakulni, mivel minden egyes nagyobb energia-sokk csökkenti annak hátralévő élettartamát. Az ethernet hálózatra illeszkedve - hasonlóan az összes többi elektronikai készülékhez és berendezéshez - az igen ritka, és direkt villámcsapás esetére nem nyújt védelmet, mert az ott létrejöző hatalmas energiák ellen semmiféle elektronikus védelem nem létezik. Ekkor a hálózatra felfűzött összes eszköz a villámvédő modullal együtt tönkremegy. Viszonylag ritkán, de elképzelhető olyan közeli villámlás kialakulása is, melynek extrém erős és hosszantartó másodlagos hatása lesz Ennek következtében a modul esetleg sérülhet. Ilyenkor az ethernet vonalon a mögötte lévő készülékeket ugyan megvédheti, de az ethernet hálózat a modul cseréjéig nem fog üzemelni. A leggyakrabban és a legnagyobb valószínűséggel kialakuló, viszonylag távolabbi villámok nem extrém nagy és nem túl hosszú tranzienseket okoznak, melyek ellen a modul hosszú élettartammal, és nagy valószínűséggel nyújt hathatós védelmet az ethernet hálózat számára, hosszabb távon megkímélve azokat a tönkremeneteltől.

Hírlevél

Értesüljön akcióinkról elsőként! Kérjük, adja meg e-mail címét!

Tájékoztatók

Üzemeltető

  • Irodaelektronika Bt.
  • Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-765421
  • Adószám: 21971064-2-43

Kapcsolat

  • E-mail: info@riasztoabc.hu
  • Telefon: +3670-670-7831

Copyright © 2017-2020 webajanlat.hu